HÁZIREND

1. Időpontegyeztetés:

Kérünk benneteket, hogy kizárólag munkaidőben H-P-ig, 8:00-20.00 között keressetek bennünket lehetőleg telefonon, mert facebook-ra vagy sms-re nem biztos, hogy van időnk válaszolni. Valamint felhívjuk figyelmeteket, hogy az időpontfoglalással tudomásul veszitek Házirendünk szabályait!
Kérünk benneteket, hogy időben foglaljatok időpontot, mert aznapra vagy másnapra egészen biztosan nem tudunk adni.

2. Lemondás:

Ha úgy látjátok valamilyen okból nem tudtok jönni a foglalt időpontra, kérünk benneteket előtte nap vagy min. 4órával előtte mondjátok le, mert ha nem szóltok az illetlenség és mellesleg nem tudunk senkit behívni a helyetekre aki esetleg szabad időpontra vár.
Aki 2 órával előtte elfelejti lemondani, annak a foglalt szolgáltatás felét ki kell fizetnie. Nem szeretünk üresben ülni mert az idő pénz. Köszönjük megértésedet!

3. Betegség:

Ha úgy érzed nem vagy jól, köhögsz, tüsszögsz, kérünk kérj másik időpontot a Te és mindannyiunk érdekében. Ha betegen jössz a szakember hazaküldhet, mert ha megfertőzöl minket vagy vendégeinket azzal nagyon kellemetlen helyzetbe hozol minket. Köszönjük megértésedet!

4. Várakozás:

Kérünk benneteket a hely szűke és a vírushelyzet miatt, hogy a megadott időpontra érkezz! Előbb semmiképp sem, mert a vírushelyzet miatt kivettük a várakozószékeket. Babakocsit és kísérőt se hozz légy kedves!

5. Higiénia:

Kérünk Téged a kezelés előtt mindig moss kezet vagy fertőtlenítsd , nem csak a korona miatt hanem mert ez az elvárható alapműveltség része, hogy minket óvj mindenféle bacitól, vírustól. Mi is mindig mindent fertőtlenítünk a Te érdekedben, sőt üzletünk nem csak klimatizált, hanem szellőzőrendszerrel és ionizált levegőtisztítóberendezéssel is felszerelt, hogy óvjunk benneteket mindenféle bacitól, vírustól, pollentől és egyéb szennyeződéstől.
Valamint kérünk ha a kormány elrendeli zárt helyeken a maszkot, akkor te is tisztelj meg minket azzal, hogy kibírod azt az 1-2 órát maszkban, hogy minket óvj.
Nagyon köszönjük megértéseteket!

Árak a szolgáltatás időtartamától, díszítéstől függően eltérhetnek, árváltozás jogát fenntartom, viszont igyekszünk mindig árakban az arany középúton lenni.
Természetesen évek óta visszajáró kedves törzsvendégeinknek mindig kicsit kedvezőbben számolunk.
Várunk benneteket a legnagyobb szeretettel mert a szeretet a legfontosabb, nálunk igazán kedves, családias környezetben érezheted magad ahol profi szakemberek próbálnak megfelelni Neked, fordulj hozzánk bizalommal.
Ne feledd sok ember kis helyen is elfér 😊

Sziszi Nail and Foot és Spa Pedi Bár csapata