Üdvözlöm!

Szapáriné Nagy Szilvia női-férfi kéz- és lábápoló, gyógypedikűrös, műkörömépítő szakember vagyok, férjemmel a Sziszi nail and foot, és a Spa Pedi Bár üzletek tulajdonosai és egyben megálmodói is vagyunk. Az üzleteket én vezetem, szaktudásommal maximálisan én felelek, valamint a marketinget is én képviselem. Szakmám egyben a hobbim is, folyamatosan fejlesztem magam, részt veszek szakmai továbbképzéseken, szakmai rendezvényeken, célom a vendégek maximális elégedettsége. Férjem a pénzügyi és gazdasági részét, valamint kivitelezéseit igazgatja kis családi vállalkozásunknak.

Nagyon fontos számunkra az ár-érték arány, nem szeretnénk sem túl olcsón sem irreálisan magas árakon dolgozni. Az arany középutat tartom reálisnak. Az alapáraink abszolút elérhetőek, ám megtalálhatóak a luxus szolgáltatásaink is, hogy minden igényt ki tudjunk elégíteni. Bármi kérdésük van, forduljanak bizalommal hozzám, hozzánk, szeretettel várunk mindenkit szalonjainkban. Bejelentkezés a nagy érdeklődésre való tekintettel szükséges. Aktuális akcióinkról honlapunkon, illetve facebook oldalunkon tájékozódhatnak.

Tanulmányok:

  • Női-Férfi kéz- és lábápoló, műkörömépítő
  • Marketing és reklám-menedzser
  • Marketing és reklám-ügyintéző
  • Gimnáziumi érettségi
  • Németnyelv-középfok, (ÖSD- IHH nyelviskola)

Közel 13 év tapasztalatával, maximális szakértelemmel, kedves kiszolgálással várjuk Önt szalonjainkban.

Az első szalont (Sziszi nail and foot) 2016 májusában nyitottam, most 2022-ben Csordás Laura, Takács Laura és Horváth-Csanádi Krisztina és Én képviseljük a manikűr szalont.

2018-ban kinőttük a kis szalonunkat, mellette sikerült bővülnünk egy pedikűr szalonnal (Spa pedi bár) mely Győrben egyedülálló trendet képvisel.

Az új kollégákkal igyekszünk mindenkit kiszolgálni.

Ha nem vesszük fel éppen a telefont, mert dolgozunk igyekszünk mindenkit mihamarabb visszahívni.

Bartha Náda több mint egy évig erősítette kis csapatunkat, aki szakmai tudásával és kedvességével elbűvölte a vendégeket és magasra tette azt a bizonyos lécet.
Ő most szülési szabadságra ment, de természetesen várjuk vissza. Addig is próbálok Én minden vendéget ellátni és közben keresem kollégámat aki besegítene mert hál' Istennek annyi a vendég, hogy egyedül nem győzöm.

Folyamatosan tanulok, fejlesztem magam, még 10 év után is van mit. Mindig vezetünk be valami új szolgáltatást valami extrát, hogy mindenki megtalálja a magának valót árfekvésben is és igény szerint. Legfontosabb a higiénia és az elégedett vendég. Lábunk és cipőink higiéniája egész évben fontos. Várunk mindenkit szeretettel. Ha nem tudjuk felvenni azonnal a telefont türelmüket kérjük, mindenkit igyekszünk visszahívni amint lehet.

Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniára, többször fertőtlenített eszközökkel, szerszámokkal, illetve egyszer használatos szikével dolgozunk, mert nekünk a vendég elégedettsége, egészsége a legfontosabb.

Jómagam specialitása úgy gondolom a pedikűr, de nagyon szeretek gél-lakkozni, illetve zselés körmöket alkotni. Női és férfi vendégeink körében is nagyon népszerű a relaxáló talpmasszázs, valamint a meleg- paraffinos kézápolás, és a japán manikűr, melynek során min. 2 hétig fényes, ápolt marad a köröm és még belülről is táplálja a körömlemezt. Az ápolt kéz és láb hozzátartozik ma már az ápolt megjelenéshez.

Talán van, aki különbséget tesz az emberek kezén, illetve a lábán végzett munka között, de én bevallom, hogy mindkettőt egyformán szeretem. Véleményem szerint ugyanolyan csodát lehet tenni egy lábon, mint egy műkörömmel a kézen.

Az ápolt, pedikűrözött láb, több mint az egészség része!

A lábápolásnak sokéves hagyománya van. Az igazi, képzett pedikűrös a szó szoros értelmében művész, aki valóban lábra állítja az embert. Felelősségteljes, igényes és szép munka ez.

Lábunk viseli a legnagyobb terhelést, ezért legalább annyira kell ápolni és gondozni, mint a test többi részét. A rosszul választott, nem elég kényelmes cipőnek köszönhetően a lábak deformálódnak, így kialakulhat bőrkeményedés, tyúkszem, bütyök és a köröm is benőhet. A pedikűrös által rendszeresen végzett kezelésekkel a problémák megelőzhetőek, orvosolhatóak. Szalonunkban az intimitás megtartása érdekében külön helyiséget alakítottunk ki a pedikűrös tevékenységhez, ahol szakképzett pedikűrösünk a láb szebbé tétele mellett lábmasszázzsal kényezteti Önt!

Sokan felteszik a kérdést, hogy mi a különbség a pedikűr és a gyógyászati pedikűr között. A pedikűr elsősorban esztétikai, a gyógypedikűr pedig egészségügyi célokat szolgál, de mit is jelent mindez a gyakorlatban? Természetesen a végeredménynek mindkét esetben szépnek kell lennie, ez nem kérdés.

Az esztétikai pedikűr általában magában foglalja a talpakon lévő esetleges bőrkeményedések eltávolítását vágással és reszeléssel, a körmök formázását, bőrradírozást, masszázst és a nedvesség visszapótlását.

A gyógypedikűr ezt mind tartalmazza, de ide tartozik például még a tyúkszem eltávolítása, szemölcs kezelése, a megvastagodott esetleg elszíneződött gombás köröm levékonyítása, eltávolítása, kezelése, ha szükséges a benőtt körömsarkak eltávolítása, a gyulladás csökkentése. Amennyiben otthoni vagy orvosi kezelés is szükséges, arról a vendéget tájékoztatjuk.
A manikűr és pedikűr esetében a feltétel, hogy az a szerszám, ami a vendég lábához ér, 100%-os biztonsággal fertőzésmentes legyen. Egy igazán profi pedikűrös igyekszik minden vendég részére azt a biztonságot nyújtani, amit ő maga is elvárna fordított esetben.

A hozzáértő kezek nem csak ápolttá és esztétikussá teszik az emberek lábát, de enyhülést hozhatnak a fájó végtagokra is.

A láb gombás fertőzése az egyik leggyakoribb bőrgyógyászati panasz. Fonalas, penész vagy sarjadzó gombák okozhatják. Legtöbbször a lábujjak között, a talpon jelentkezik hámló, viszkető, hólyagos kiütések formájában. Súlyosabb esetekben átterjedhet a körmökre is, illetve feltűnhet a test egyéb hajlataiban, hónaljban, combtőnél is. Megelőzni egyszerűbb, a kezelése olykor igen hosszadalmas és a fertőzés hajlamos a kiújulásra.

A lábgombásodás népbetegségnek számít, a statisztikák szerint a magyar lakosság több mint fele, körülbelül 54%-a szenved valamilyen formában ettől a kellemetlenségtől. Világszerte ismert, de különösen a mérsékelt és a meleg éghajlati övön egyre gyakoribb. Gyermek- és felnőtt közösségekben, sportolók között, közös zuhanyzók, uszodák látogatói, illetve egy-egy család tagjai között gyorsan terjed.
A gombás fertőzés tünetei lehetnek egészen enyhék (kipirosodás, hámlás) vagy erősebbek: fájdalmas, viszkető kiütések, nedvedző, mélyen berepedt, baktériumokkal felülfertőzött sebek. Ha a köröm is fertőzött, akkor megvastagszik, elszíneződik, sárgássá, belső anyaga morzsalékossá válik. Ha a fertőzést sarjadzó gombák okozzák, akkor a fertőzés a körömágy felől indul, ha pedig fonalas gombák, akkor a köröm felső része felől sárgásan elszíneződik, megvastagodik. A penészgombák sötét elszíneződést okoznak.
Gyakran a lábujjak közeiből a láb egyéb felületeire és a talpra is átterjed a fertőzés. A talpon száraz, pikkelyes hámlás, illetve gyulladt, vörös bőr formájában jelentkezik.
A lábhigiéné megőrzésének legfontosabb mozzanata a naponkénti lábmosás, ami után gondosan szárazra kell törölni a lábujjak közeit is. Jó, ha a nedves lábat törlés után még hajszárítóval is megszárítjuk. Segít a gombás fertőzés megelőzésében a természetes alapanyagokból (gyapjú, pamut) készült, jó nedvszívó képességű zokni, a jól szellőző, jól karbantartott bőrcipő a műszálas zokni, illetve a hamar befülledő műanyag lábbelik helyett. Az óvintézkedésekhez tartozik fürdőkben, strandon, közös zuhanyzókban mezítlábasság helyett a saját műanyag papucs használata. A családok közösen használt törölközőit, ágyneműit, körömvágó ollóit, stb. fertőtleníteni kell: a textíliák magas hőmérsékletű, lehetőleg főzőmosással, az egyéb eszközök pedig hypos (hypo-klóros sav oldatos) lemosással fertőtleníthetők.

Itt említendő meg, hogy használt lábbelit vagy akár közeli családtag cipőjét sem célszerű viselni. A szőnyegpadló és a vendégpapucs ugyancsak jó közvetítője lehet a lábgombának! Célszerű a cipőinket is fertőtlenítő spray-vel naponta befújni, illetve körmeinket időnként megelőzésképpen néha szódabikarbónás vagy teafaolajos vízben áztatni 5-10 percet, Illetve ecsetelni teafaolajjal. Véleményem szerint akkor hatékonyak a gyógyszertárakban kapható különféle ecsetelők, ha mellette mindezek a lábhigiéniai feltételek, amiket fentebb említettem, maximálisan be vannak tartva! A drága ecsetelők helyett, kezdeti fázisban, elegendőnek tartom a teafaolajos ecsetelést, illetve áztatást. A megelőzéshez tartozik, hogy a száraz bőrűek a hámsérülések megelőzésére használjanak hidratáló, illetve zsíros krémet.

Nyomás alatt lévő ponton gyakran alakul ki túlzott bőrkeményedés…

A bőrkeményedés teljesen normális. Ez képezi a bőr legkülső rétegét és védelmet nyújt a baktériumok, gombák és nedvesség elvesztése ellen.

De a túl sok bőrkeményedés nem esztétikus. A törékeny bőrkeményedés gyorsan formál fájdalmas repedéseket. Egy szakértő lábápoló és a speciális krémjei segítenek, hogy lábaid újra rugalmasok legyenek. Egy alapvető probléma előzi meg a bőrkeményedés kialakulását: a bőr elveszti rugalmasságát és hajlékonyságát. Ennek sok oka lehet. Ez gyakran a száraz bőrállapot, ami a zsír és nedvesség hiánya okoz. Így a bőr már nem tud ellenállni a nyomás okozta deformációnak.

Tehát egy természetes védelmi mechanizmus aktiválódik: több megkeményedett réteg alakul ki a bőrkeményedés felületén.

Tévhit, hogy minél többször le van szedve a bőr, annál jobban nő. Ez nem igaz, mert ez egy természetes védelmi reakció! Kinek jobban van hajlama rá, kinek nincs… mindenesetre, ha nem ápoljuk, akkor az esztétikailag csúnya és kényelmetlen.

Természetesen a szakembernek tudnia kell, meddig is lehet leszedni a bőrt, mert ha túl leszedjük, akkor a vendég talpa napokig érzékeny és fájdalmas lehet.

Csapattagjaink

Üdvözlöm!

Faragó Nikolett lábápoló gyógypedikűrös vagyok, 2021-ben végeztem el a lábápoló tanfolyamot és 2022. óta erősítem a Spa Pedi Bar csapatát. Szakmai tudásomat folyamatosan fejlesztem, több továbbképzésen vettem részt először a podológia tape képzést, később a balsan lábápolást, majd a gombás köröm kezelését. Igyekszem elsajátítani minden módszert amivel kezelhetem majd végül meg is szüntethetem vendégem láb problémáját. Számomra a szakmám a hivatásom is egyben. Fő állásom mellett mindig is érdekelt az, hogy hogyan kezeljem az emberi problémákat ezért sikeresen elsajátítottam az akupunktúrás pontokon alapuló gyógypiercing kezelést. Ezek a piercingek egy általános hatást váltanak ki a fülkagylón az adott részt stimulálva. Kérem vegye figyelembe, hogy az általam behelyezett ékszer nem divat ékszer, hanem gyógymód az egészséges mindennapokhoz.

Kedves vendégeim!

Imre Hajnalka vagyok, 2021-ben végeztem el a lábápoló OKJ tanfolyamot. Először mellékállásban végeztem a pedikűrözést, 2022. márciusától dolgozom főállásban a Spa Pedi Bárban.
Miért lettem pedikűrös? Nekem is szükségem volt lábápolásra, pedikűrösömmel többször beszélgettünk a szakmáról, megtetszett. Saját tapasztalat alapján választottam ezt a munkát, mert tudtam, hogy mennyire jó érzés, mikor segítenek, hogy könnyebb legyen a járás. A vendég is, és a pedikűrös is elégedett. Minden nap sikerélményt ad, hogy a vendégek örömmel és könnyed léptekkel távoznak a kezelés után, ráadásul közben jókat beszélgetünk.
Úgy vettem észre, hogy nagy igény van énidőre és egy kis kényeztetésre is. Ha neked is szükséged van rá, várlak szeretettel thai talpmasszázsra is. Minden vendég imádja.
A thai talpmasszázs a biológiailag aktív pontokat (akupunktúrás pontokat), és a meridiánokat (energiavezetékeket) stimulálja. A talpakat, a térdet és a lábszárat masszírozom kézzel, olajjal és egy thai masszázspálcika segítségével. Akupresszúrás nyomást alkalmazok, ezáltal a test energiarendszere felélénkül, az energiablokkok felszabadulnak. A masszázs beindítja a szervezet öngyógyítási folyamatait, erősödik az immunrendszer is. A feszültségek feloldásra kerülnek.
A kezelés ideje kb. 30 perc.
A masszázs során a lábat térdig szabaddá kell tenni.
Ha kedvet érzel a masszázs kipróbálására, várlak szeretettel.

Vendégek mondták a masszázsról:
„Szuper élmény volt, sokkal energikusabbnak éreztem magam utána”
„Nagyon jó volt. Hála érte. Alig várom a következőt.”
„Csodálatos érzés a talpmasszázs Hajninál, már többször voltam, és érzem a gyógyító hatását. Már a protézises térdem se fáj. És ahogy átjárja a szervezetet a masszázs nagyon jó! Csak ajánlani tudom mindenkinek, nem fogja megbánni!”
„Igen kellemes, sőt príma, fantasztikus volt.”

Az alábbi nyitva tartási időben tudok vendéget fogadni bejelentkezés alapján:
Imre Hajnalka
Telefonszám: 06 20/287-86-21


Hétfő: 8:00-15:30
Kedd: 8:30-17:30
Szerda: 8:00-15:30
Csütörtök: 8:30-17:30
Péntek: 8:00-15:30


Dear Guests,

My name is Hajnalka Imre, I am a qualified pedicurist since 2021. I have been working in Spa Pedi Bár since March 2022.
Why am I a pedicurist? A couple of years ago I needed to have my feet pedicured and during the treatment I asked my pedicurist about this profession. While listening to her I thought to myself that this is what I would like to do, too. I chose this job based on my experience. I knew what a good feeling was to be able to walk easier after the pedicure treatment. It gives me an everyday success when the guests leave the salon with joy and easy steps after the pedicure.
I also do Thai foot massage. It's perfect for enjoying a little me time and pampering. All the guests love it.
Thai foot massage stimulates the biological active (acupuncture points) and the meridians (energy paths). I do the massage with my hands, oil and with a small thai massage stick. I am working by the energy paths and apply pressure on these points, so the energy system of the body livens up, energy blocks are released. The massage activates the body's natural healing mechanism and it boosts the immune system. Stress is released.
Thai foot massage takes 30 minutes.
I ask to have your knees free during the session.

My guests told about the massage:
„It was a super experience, I felt much more energetic after the massage.”
„It was very good. Thanks for it. I can't wait for the next one.”
„It is a wonderful feeling to have the massage by Hajni, I have been there more times, and I feel its curing effect. My knee with the protesis does not hurt any more. And as the massage goes through the body is very good! I can recommend it to everyone, you won't be disappointed!”
„It is very pleasant, moreover it is excellent, it was fantastic.”

I welcome guests during the below Opening hours:
Imre Hajnalka
Phone:+36 20 287-86-21


Monday 8:00-15:30
Tuesday 8:30-17:30
Wednesday 8:00-15:30
Thursday 8:30-17:30
Friday 8:00-15:30