manikűr

Klasszikus manikűr

Egy kézápolás, más néven manikűr alatt, a kéz bőrének és a körmöknek a kényeztetését, ápolását, széppé varázsolását értjük. Rövidítés, formázás után, bőrpuhító áztatást követően rendbe tesszük a körömágyakat, a felesleges bőrt eltávolítjuk. Ezután következik a kéz bőrének ápolása. A kezelés időtartama: kb. 30 perc.

japán manikűr

Japán manikűr

A Japán arisztokrácia korábban alkalmazott titkos eljárása volt ez a tápláló méhviasz alapú ápolási forma. Visszaadja a körmök természet-adta szépségét és fényét, halványítja a nem kívánatos elszíneződést (pl.: nikotin), valamint elősegíti az egészséges körömnövekedést. Hatására természetes körmeink briliáns komfortérzetet nyújtanak mindennapi életünkhöz. Az eljárás lényege, hogy a méhviasz (más körömerősítő eljárásokkal ellentétben) nem a köröm felületére kerül, hanem annak belső szerkezetébe, és ott fejti ki erősítő, tápláló hatását. A rendszeres méhviaszos kezeléstől erősödik a köröm, élénkül a köröm színe (kezelésenként egyre jobban).

A fénye rendkívül tartós (NEM kopik, mert az anyag a körömlemezbe beépül). A hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek! Havi 2-3 kezelés javasolt a tartós hatás fenntartásához. Bőrápolással és olajozással a kezelés kiegészíthető. Japán manikűr időtartama kb.: 30-45 perc.

Ajánlom: gyenge töredezett körmök esetén, esetleg műköröm vagy gél eltávolítása után. Mindenkinek nőknek férfiaknak egyaránt akik fényes, egészséges, természetes körmökre vágynak. Férfi vendégeink nagy kedvence :)paraffinos kéz- és lábápolás

Paraffinos kéz- és lábápolás

A paraffinos kezelés (virágviasz mély meleg terápia) felfrissíti, puhává varázsolja, vitaminokban gazdaggá teszi kéz- és lábbőrünket. A paraffint különleges illóolajokkal és E-vitaminnal gazdagítják. A kezelés alatt a meleg hatására az ápoló anyagok könnyen felszívódnak a megnyílt pórusokba. Már az első kezelés után, a kiszáradt és repedezett bőr láthatóan simábbá, rugalmasabbá válik.

A paraffin jótékony hatásai: A meleg paraffinos ápolás jótékony hatással van a bőrre, az ízületekre, a körmökre. Alkalmazása sokrétű: a gyógyászatban ízületi gyulladások kezelésére, a kozmetikában az arc kezelésére, köröm szalonokban manikűr és pedikűr alkalmával kiegészítésként vagy önálló kezelésként használják. Napjainkban egyre jobban elterjedt, szinte hozzá tartozik a szokásos kezelésekhez. A paraffin rendkívüli hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, ezért a szaunához hasonlóan fokozza a vérkeringést, erősíti a kötőszövetet, tágítja a pórusokat, ezáltal lehetővé teszi a bőrtápláló hidratáló krémek tökéletes felszívódását. A kiszáradt, repedezett, érzékeny bőrre tökéletes megoldás a paraffin.

A paraffinos kezelés menete:

 • körömlakk és az ékszerek eltávolítása
 • kezelendő testfelület tisztítása, fertőtlenítése, öblítése, szárítása
 • peeling, azaz bőrradírozás, mely eltávolítja az elhalt hámsejteket, ezért a bőr könnyen befogadja a hatóanyagokat
 • ápolókrém felvitele jóleső masszírozással
 • a lágy paraffin hőmérséklete megegyezik egy jó meleg fürdővíz hőmérsékletével
 • kéz vagy láb belemerítése a paraffinba, röviden kétszer
 • műanyag kesztyű felhúzása
 • frottír kesztyű felhúzása, a hatóidő kb.20 perc. A paraffin kihűl, a krémek felszívódnak, kifejtik jótékony hatásukat
 • bőrtípusnak megfelelő krém bemasszírozása a bőrbe

Tévhit, hogy a gél illetve a műköröm tönkreteszi a körömlemezt!

Minden attól függ, hogy a vendég körme milyen állapotú, illetve, hogy a körmös szakember reszeléskor mennyire tud vigyázni a vendég körmére.

gél-lakk

Gél-lakk

 • leoldhatós 2 hétig tartós
 • megerősített 4 hétig tartós

Természetes köröm megerősítése zselével

Műkörömépítés, töltés

Havonta megforduló törzsvendégeink természetesen mindig kedvezményben részesülnek.

Az árváltoztatás jogát fenntartom!