pedikűr, gyógypedikűr

Expressz Pedikűr

Időtartam kb.: 30 perc, fertőtlenítős áztatás, minimális bőrkeményedés eltávolítása, köröm formázása, peeling, hidratálás vitaminos bőrápolóval, kis talpmasszázs.

Esztétikai Pedikűr

Időtartam kb.: 50 perc, fertőtlenítős áztatás, bőrkeményedés eltávolítása, köröm formázása, bőrradír, hidratálás vitaminos bőrápolóval, kis talpmasszázs.

Gyógypedikűr

Időtartam kb.: 1 óra, fertőtlenítős áztatás, megvastagodott bőrkeményedés eltávolítása, tyúkszem, szemölcs, beteg köröm kezelése, köröm formázása, peeling, páciens ellátása lábápolási tanácsokkal, hidratálás vitaminos bőrápolóval, kis talpmasszázs.


spa pedikűr

Korszerű pedikűr

Időtartam kb.: 40 perc, áztatás nélkül! fertőtlenítés, peeling, bőrpuhító maszk felvitele, 10 perc dunsztolás, bőrkeményedés eltávolítása, köröm formázása, hidratálás vitaminos bőrápolóval, 10 perc talpmasszázs.

Méregtelenítő pedikűr

Talpmasszázs

2x10- 15 perc

SPA PEDIKŰR

Egy fáradt nap után alig várjuk, hogy a cipő lekerüljön lábainkról. Milyen jól is esne egy kellemes lábáztatás és egy lábmasszírozás. De erre otthon szinte senkinek nincs ideje. Ezért fejlesztették ki a szépségiparban a SPA kényeztető kezeléseket a kézen, a lábon és az egész testen.

ÉLVEZD A SPA CSODÁLATOS ÉLMÉNYÉT, TEREMTSD MEG A TEST ÉS LÉLEK HARMÓNIÁJÁT!

Kifejezetten a vendég kényeztetéséről szólnak. Természetesen a kezelés közben táplálják, revitalizálják, regenerálják és hidratálják a kezelt bőrt, ha megfelelő hatóanyagú készítménnyel történik a kezelés.

pedi gél-lakk

Stresszoldó, lazító és frissítő hatásuk azonnal érezhető. A kezelés végén a vendég felszabadult, jól érzi magát. A SPA kezelés a vendég ideje, minden, amit a kezelő csinál kellemes, varázslatos, de csak akkor, ha meg van a szaktudás, a megfelelő környezet és a kifogástalan minőségű SPA készítmények.

CALLUX 4 lépéses professzionális lábpeeling

A lábpeeling egy gyümölcssavas hámlasztásos eljárás, ami inkább egy wellness élmény. Teljesen higiénikus, fájdalommentes, nem használunk szikét (kést) és csiszológépet. Nincs sérülésveszély, ezért teljes biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél és vérzékeny vendégeknél.
A lábak rendkívül friss, könnyű érzetet nyernek. A Callux peeling kíméletes, kellemes kezelés, melynek segítségével a lábak bőre egészségesen fénylővé és puhává válik.

Beteg sérült köröm korrekciója, újjáépítése, antifungál pedi-zselével

Építőzselé körömkorrekcióhoz, köröm pótláshoz kézen és lábon. Állaga lágy, színe halvány barackos (opálos) rózsaszín, szinte átlátszó. Nagyon különleges alapanyag, mely bőrön is megtapad, meglepően jól formázható, nem folyik el. Rövid, természetes hatású körmök kialakításához javasoljuk. Körömgomba ellen hatékony, Clotrimazolt tartalmaz.

Pedi gél-lakk

Cipőfertőtlenítés