pedikűr, gyógypedikűr

Expressz Pedikűr

Időtartam kb.: 30 perc, fertőtlenítős áztatás, minimális bőrkeményedés eltávolítása, köröm formázása, peeling, hidratálás vitaminos bőrápolóval, kis talpmasszázs.

Esztétikai Pedikűr

Időtartam kb.: 45 perc, fertőtlenítős, gyógynövényes áztatás után a kis mértékű bőrkeményedések eltávolítása, köröm vágása, formázása, körömbőr igazítása, felesleges bőrök eltávolítása, radírozás (peeling), hidratálás vitaminos, parabén-mentes ápolókkal, kis talpmasszázs, páciens ellátása lábápolási tanácsokkal.

Gyógypedikűr

Időtartam kb.: 60-70 perc, az esztétikai pedikűrnél annyival több, hogy ott már extrém bőrkeményedéseket távolítunk el. Szükség esetén a gombás körmöket, tyúkszemeket is ellátjuk, eltávolítjuk, szemölcsöket ecseteljük.


spa pedikűr

Korszerű szike nélküli pedikűr (Callux)

Időtartam kb.: 45 perc, fertőtlenítés, speciális gyümölcssavas hámlasztásos-dunsztolásos pakolást követően távolítjuk el a kisebb mértékű bőrkeményedéseket, majd formázzuk a körmöket is. Körömbőrt is igazítjuk, majd radírozás után kis masszázzsal ér véget a kényeztetés. Higiénikus, fájdalommentes. Mivel a kezelés alatt nem használunk szikét vagy kést, teljesen sérülésmentes. Ezért teljességgel alkalmazható cukorbetegeknél és vérzékeny vendégeknél.

Méregtelenítő pedikűr

Talpmasszázs

2x10- 15 perc

Spa Ajánlataink

Mit is jelent a Spa kifejezés: (így ejtsd: szpá)

Egy fáradt nap után alig várjuk, hogy a cipő lekerüljön lábainkról. Milyen jól esne egy kellemes lábáztatás és egy lábmasszírozás. De erre otthon szinte senkinek nincs ideje. Ezért fejlesztették ki a szépségiparban a SPA kényeztető kezeléseket a kézen, a lábon és az egész testen. Aromaterápiás kezelés, gyógynövényekkel, meditációs zenével.

ÉLVEZD A SPA CSODÁLATOS ÉLMÉNYÉT, TEREMTSD MEG A TEST ÉS LÉLEK HARMÓNIÁJÁT!

Kifejezetten a vendég kényeztetéséről szólnak. Természetesen a kezelés közben táplálják, revitalizálják, regenerálják és hidratálják a kezelt bőrt, ha megfelelő hatóanyagú készítménnyel történik a kezelés.

pedi gél-lakk

Stresszoldó, lazító és frissítő hatásuk azonnal érezhető. A kezelés végén a vendég felszabadult, jól érzi magát. A SPA kezelés a vendég ideje, minden, amit a kezelő csinál kellemes, varázslatos, de csak akkor, ha meg van a szaktudás, a megfelelő környezet és a kifogástalan minőségű SPA készítmények.

CALLUX 4 lépéses professzionális lábpeeling

A lábpeeling egy gyümölcssavas hámlasztásos eljárás, ami inkább egy wellness élmény. Teljesen higiénikus, fájdalommentes, nem használunk szikét (kést) és csiszológépet. Nincs sérülésveszély, ezért teljes biztonsággal alkalmazható cukorbetegeknél és vérzékeny vendégeknél.
A lábak rendkívül friss, könnyű érzetet nyernek. A Callux peeling kíméletes, kellemes kezelés, melynek segítségével a lábak bőre egészségesen fénylővé és puhává válik.

Körömprotézis

Beteg vagy sérült köröm újraépítésé speciális gombaölő antifungál pedi zselével, mely Clotrimazolt tartalmaz. Különleges átlátszó kicsit rózsaszínes anyag mellyel újjá lehet varázsolni az elhalt körmöket.

Pedi gél-lakk

Cipőfertőtlenítés

Miért szagos a cipőm?

Lábunkban 250 000 verejtékmirigy található és amikor ezek a mirigyek “bezáródnak” egy cipőbe, a verejték és a meleg táptalajt teremt a baktériumok számára. Ahhoz, hogy megszabaduljon a cipő szagától, el kell pusztítania a bűzt okozó baktériumokat. Ezt kizárólag megfelelő tisztítással teheti meg.

A házi cipőszagtalanító spray-k vagy porok használata is segít, ám hatékonyságuk sok esetben megkérdőjelezhető. Az aeroszol vagy por nem képes eljutni a lábbeli minden területére, emiatt pedig a baktériumok azonnal elkezdenek újra szaporodni. A Steripro ellenben a nehezen elérhető helyeket is fertőtleníti az UV és az ózon együttes kombinációjával.


Miért kell kezelni egy szagos cipőt?

Mert megakadályozza, hogy kellemetlen szagú legyen a lába. A piszkos cipők tele vannak izzadtsággal és szennyeződéssel, így alkalmasak a baktériumok és gombák szaporodására. A piszkos cipők könnyen büdössé és kellemetlenné tehetik a lábát is. A cipők legtöbb esetben nem tesznek lehetővé elég légkeringést, így a rossz szagok és a kórokozók nem tudnak máshová jutni csak a lábára.

Még ha megfelelően zuhanyozik is, ha visszahelyezi lábát nedves és büdös cipőbe, az csak arra ösztönzi a baktériumokat, hogy a nedvességben szaporodjanak. Ahelyett, hogy jó illatú illattal permetezné be, a cipő rendszeres tisztítása jobb megoldás a kellemetlen szagok megelőzésére.

A tisztítatlan cipők a baktériumok terjedését jelentik. Az ázsiai háztartások ugyanezen okból nem engednek be kültér
i cipőt otthonukba: a cipő tele van kosszal és baktériumokkal. Ha piszkos cipőt viszel be a házba, az elterjeszti a baktériumokat és a szennyeződéseket, amelyeket a külvilágból felhalmoztál. Ez a leggyorsabb módja annak is, hogy egy vírust bevigyen a lakásába. A talpak rendszeres tisztítása csökkenti annak kockázatát, hogy a kórokozók felhalmozódjanak, és eljuthassanak otthonába.

A Steripro UV-C segítségével biztonságosan és hatékonyan fertőtleníti bármilyen lábbelijét. Az UV (ultraviola)-C fény és ózon segítségével elpusztítja a cipő felületén, belsejében megtapadt kórokozók 99,9 %-át.

Tudományosan is igazolt, hogy az UV-C fénynek baktérium- és gombaölő hatása van. Kórházakban évtizedek óta sterilizálnak műtőket, orvosi eszközöket UV-C fénnyel és ózonnal. A fény és az ózon a legtisztább fertőtlenítők közé tartozik. A STERIPRO cipő fertőtlenítő nagy intenzitású UV-C fényt bocsájt ki, melynek hatására ózon képződés indul meg.

Az UV-C fény és az ózon együttesen megtisztítják a felületeken lévő mikroorganizmusokat is elpusztítják anélkül, hogy a környezetet károsító, maró hatású vegyi anyagokat használnánk.


Miért ez a Legjobb választás?

A Steripro UV-C fénysugarat és ózont használ, így képes behatolni a lábbeli nehezen elérhető rétegeibe, és a gombák, baktériumok terjedésének mélyebb területeire jut. A gyökerénél szünteti meg a problémákat.

Egyszerű a használata
Bárhova magaddal tudod vinni
Az egész család használhatja
Nincs mellékhatása, nem rongálja a cipőt
Egy Steripro hosszú évekre elég szolgálatot tesz

A fertőtlenítés során sem a cipő külseje, sem a belseje nem sérül, szemben a gépi mosással vagy tisztítókefével/szivaccsal történő kezeléskor. Mivel 100%-ban vegyszer mentes így a lábbeli nem fakul, utólag sem ingerli a bőrt. Érzékeny bőrű személyek vagy cipő spray-k, porok hatóanyagaira allergiás emberek számára is alkalmas. Sokan nem szeretik a spray-k, porok illatát (mely legtöbb esetben wc illatosítóra emlékeztet), zárt térben kifejezetten kellemetlen lehet amikor érződik, mások is érezhetik.